Biodiversityeducation.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Itä-Suomen  yliopiston https://www.biodiversityeducation.fi -sivustoa ja on laadittu 17.4.2023. Kyseessä ovat Itä-Suomen, Helsingin, Turun, Oulun ja Jyväskylän yliopistojen yhteistyöhankkeen verkkosivut.

Sivuston saavutettavuus on arvioitu Digitoimisto Koodersin toimesta.

Itä-Suomen yliopiston verkkosivustojen, mobiilisovellusten ja niihin liittyvien sisältöjen tulee olla saavutettavia. Saavutettavuus digitaalisessa ympäristössä tarkoittaa sitä, että mahdollisimman moni erilainen ihminen voi käyttää verkkopalveluja käyttäjä-, tilanne- ja teknologiakohtaisista eroista riippumatta. Saavutettavuusvaatimukset perustuvat digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annettuun lakiin sekä EU:n saavutettavuusdirektiiviin.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila 

Sivusto täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset WCAG 2.1 standardin AA-tason mukaisesti. 

Verkkosivuston ei-saavutettava sisältö 

Sivustolla ei ole ei-saavutettavaa sisältöä.

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Saavutettavuuspalautetta voit antaa sähköpostitse: viestinta@uef.fi

Palautteeseen vastataan kahden viikon kuluessa.

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, annathan ensin palautetta meille, sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.  Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.  Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot: 

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus(at)avi.fi  
Puhelinnumero vaihde: 0295 016 000 
Tee ilmoitus verkkolomakkeella

Toimet saavutettavuuden tukemiseksi 

Olemme sitoutuneet saavutettavuusvaatimuksiin, ja pyrimme kehittämään ja ylläpitämään toimintamme saavutettavuutta eri tavoin hankkeen aikana. Saavutettavuus huomioidaan myös hankkeessa tuotettavassa oppimateriaalissa. Saavutettavuuteen kiinnitetään huomiota säännöllisesti ja saavutettavuusselostetta päivitetään myös säännöllisesti.

Takaisin sivun yläosaan